top of page

Professional Group

Public·39 members
Easton Rivera
Easton Rivera

4-cü sinif ingilis dili online kursu - Onlinekurs.az

3. İngilis dilində danışmaq sizə əyləncə dünyasına giriş imkanı verirDünyanın bir çox məşhur filmləri, kitabları və musiqiləri ingilis dilində nəşr olunur və istehsal olunur. Buna görə də, ingilis dilini öyrənməklə siz daha böyük mədəni anlayışa sahib olacaqsınız.

4 ingilis dili

Əgər siz ingilis dilində danışırsınızsa, sevdiyiniz kitablardan, mahnılardan, filmlərdən və televiziya şoularından həzz almaq üçün artıq tərcümələrə və altyazılara etibar etməyə ehtiyacınız olmayacaq.

4. İngilis dilini öyrənmək sizə daha çox İnternetə çıxış imkanı verirEducation First-in hesabatına görə, ingilis dili internet dilidir. Təxminən 565 milyon insan hər gün internetdən istifadə edir və dünyada ən çox ziyarət edilən veb-saytların təxminən 52 faizi ingilis dilində nümayiş etdirilir.İngilis dilini öyrənmək vacibdir, çünki o, internetdəki məzmunun yarısından çoxunu əldə etməyə imkan verir.

Qeyri müəyyən əvəzliklər test, personal pronouns ingilis dili, şəxs əvəzlikləri test, possessive pronouns ingilis dili, yiyəlik əvəzlikləri, reflexive pronouns ingilis dili, qayıdış evezlikleri test, demonstrative pronouns ingilis dili, işarə əvəzlikləri test

Siz artıq üç olduqca faydalı qaydanı öyrənmisiniz və bunların sadəcə üçünü istifadə etmək belə sizin ingiliscə danışığınızın inkişafına əhəmiyyətli dərəcədə kömək edəcəkdir. Düşünürəm ki, siz artıq ingiliscə öyrənməkdən daha çox zövq alacaqsınız. Amma daha əvvəl dediyim kimi bu bütöv bir sistemdir. Ona görə də sizə 7 qaydanın hamısını öyrənmək lazımdır. Elə isə gəlin dördüncü qaydamızı öyrənək.

Bu o deməkdir ki, çox bacarıqlı olmaq, nədəsə çox yaxşı olmaq üçün siz onu dəfələrlə təkrar etməlisiniz. Eynisi, yəni bir şeyi dərindən, bütün və tam şəkildə öyrənmək haqqında biz də burda danışırıq. Bir daha qeyd edirəm. Bu əksər ingilis dili sinifləri və kurslarında baş verənlərin tamamilə əksidir.

Mənim (A.J. Hoge) keçmiş zamanla heç bir problemim yoxdur. Çünki mən dahiyəm? Əlbəttə, xeyir! Çünki mən ingilis dilini uşaqlıqdan öyrənmiş və keçmiş zamanı mənimsəmiş, ona hakim olmuşam. Mən bunu necə etmişəm? Mən necə belə dərindən öyrənə bilmişəm?

İndi siz yavaş-yavaş niyə ingiliscə danışıqda problem yaşadığınızı başa düşməyə başlayırsınız. Siz düşünə bilərsiniz ki, kifayət qədər çox söz bazasına və qrammatikaya sahibsiniz amma siz onların əksəriyyətini dərindən bilmirsiniz. Onlar avtomatik deyil. Siz onları işlək hala gətirmək üçün mütləq şəkildə düşünmək məcburiyyətindəsiniz.

4 ingilis dili testləri

4 ingilis dili dərslik

4 ingilis dili məntiqi

4 ingilis dili qrammatika

4 ingilis dili sözlük

4 ingilis dili kitabları

4 ingilis dili online kurs

4 ingilis dili səviyyəsi

4 ingilis dili mövzuları

4 ingilis dili təlimatı

4 ingilis dili video dərslər

4 ingilis dili oyunlar

4 ingilis dili müsahibə sualları

4 ingilis dili yazma bacarığı

4 ingilis dili oxuma bacarığı

4 ingilis dili danışma bacarığı

4 ingilis dili dinləmə bacarığı

4 ingilis dili tərcümə proqramı

4 ingilis dili sınaq imtahanı

4 ingilis dili öyrənmək üçün mahnılar

4 ingilis dili öyrənmək üçün filmlər

4 ingilis dili öyrənmək üçün kitablar

4 ingilis dili öyrənmək üçün proqramlar

4 ingilis dili öyrənmək üçün təcrübələr

4 ingilis dili öyrənmək üçün məsləhətlər

4 ingilis dili öyrənmək üçün kanallar

4 ingilis dili öyrənmək üçün podkastlar

4 ingilis dili öyrənmek üçün siteler

4 ingilis dili öyrənmek üçün uygulamalar

4 ingilis dili öyrənmek üçün oyunlar

4 ingilis dilinde türkçe sözlük

4 ingilis dilinde azərbaycanca sözlük

4 ingilis dilinde rusça sözlük

4 ingilis dilinde almanca sözlük

4 ingilis dilinde fransızca sözlük

4 ingilis dilinde ispanyolca sözlük

4 ingilis dilinde italyanca sözlük

4 ingilis dilinde çincə sözlük

4 ingilis dilinde japonca sözlük

4 ingilis dilinde korece sözlük

4 ingilis dilinde arapça sözlük

4 ingilis dilinde farsça sözlük

4 ingilis dilinde hindcə sözlük

4 ingilis dilinde urduca sözlük

Beləliklə, siz öyrənmək tərzinizi dəyişdirməlisiniz. Bir daha qeyd edirəm, bu artıq başqa bir qaydadır. Siz ingilis dilini öyrənmə yolunuzu, üsulunuzu dəyişdirməlisiniz.

Bu dərin öyrənmənin gücüdür və o heç zaman dayanmır. Bu proses heç vaxt dayanmır çünki mən hələ də ingiliscə keçmiş zamanı eşidirəm. Beləliklə, bu yolla hər gün daha çox təkrar etmiş oluram. Bu heç vaxt dayanmır. Mən sağ olduğum müddətcə mən heç vaxt dayanmayacam. Bu sonsuz bir prosesdir. Sizin üçün də eynisi keçərlidir. Siz heç vaxt dayanmayacaq amma maraqlı və məzəli şeyləri dinləməyə davam edəcəksiniz ki, təkrar etmək sizin üçün əyləncəli və maraqlı olsun.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page